Ποιοι είμαστε

Η βιοτεχνία μας μπήκε στον χώρο του εκκλησιαστικού επίπλου το 1992 και αμέσως άρχισε την ανοδική της πορεία.

Σήμερα έχουμε φτάσει σε σημείο παραγωγής τέτοιο που να μπορούμε να διεκδικήσουμε μία ανώτερη θέση στον εξοπλισμό των εκκλησιών.
Με ενδεκαετή μαθητεία δίπλα στους δασκάλους Θεόφιλο και Ιωάννη Ανδραβιδιώτη καταφέραμε να έχουμε ένα αποτέλεσμα το οποίο μας δίνει μία από τις καλύτερες θέσεις παραγωγής σε σχέση ποιότητας-τιμής όπου είναι και το συγκριτικό μας πλεονέκτημα.

Αν συνυπολογίσουμε την ποιότητα υλικών ( εισαγωγή ξυλείας απεντομωμένης, λούστρα από ειδικευμένο προσωπικό ), την συνέπεια στον χρόνο παράδοσης και την απόλυτη σύμπλευση με τα «θέλω» των πελατών μας, τότε το αποτέλεσμα είναι από τα καλύτερα παραγόμενα. Τα σχέδια που χρησιμοποιούνται είναι αποκλειστικά και μπορούμε να τα διαφοροποιήσουμε ανάλογα με την θέση του ναού, την εσωτερική του διαμόρφωση και το αποτέλεσμα που θέλουμε να δώσουμε.

Τα σχέδια αυτά έχουν επιρροές από την Ιταλία ( Μπαρόκ και Ροκοκό ) όσο και από τα ελληνικά παραδοσιακά μοτίβα που στα χέρια του καλλιτέχνη ζωντανεύουν με απαράμιλλη χάρη κάνοντας τον κάθε ναό μοναδικό.

 

Με τιμή,
Μάνεσης Νικόλαος
Γαράκη Καλλιόπη